3.YÖRESEL OT YEMEKLERİ FESTİVALİ SAMSUN’DA GERÇEKLEŞTİ

Bu sene üçüncüsü düzenlenen Samsun Yöresel Ot Yemekleri Festivali 18-21 Mayıs tarihleri arasında Samsun’da gerçekleşti. Taşpakon olarak bağlı federasyonumuz Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ile üye derneğimiz Samsun Aşçılar ve Pastacılar Derneği olarak destek verip görev aldığımız festival yoğun bir katılım ile renkli görüntülere sahne oldu. Taşpakon Şefleri tarafından yapılan canlı sunumlar ve yarışmaların yanı sıra bir çok farklı kültürel etkinliklere sahne olan festivalde emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyelerimiz Karapafed ve Samapder’e, yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederiz.

18582526_1209840685811651_1669651166636292382_n

18664462_1209840702478316_5743061492044720474_n

18699789_1209840739144979_538271479526025212_n