BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2.GASTRONOMİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Beykent Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi Gastronomi Kulübü tarafından Taşpakon’un destekleri ile organize edilen 2.Gastronomi Buluşması başarılı bir şekilde sonuçlandı. Taşpakon Genel Başkanı Gökhan Tufan ve Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı E.Aykut Yenice’nin “Türk Mutfağı” konulu verdiği konferans ile birlikte üyelerimiz Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği ile Ankara Profesyonel Aşçılar Derneği yöresel sunum ve canlı şovlar ile buluşmaya renk kattılar. Beykent Üniversitesi’ne, Beykent Üniversitesi Gastronomi Kulübü’ne, üyelerimiz Uşapader ve Anpader’e emeklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

18194203_1183641368431583_7231388375652086103_n

18193797_1183641455098241_2481306446232553127_n

18222369_1183641495098237_3155813928139150665_n

18157545_1183641508431569_1655470019158425808_n

18119528_1183641655098221_3127965337821380356_n

18194703_1183641745098212_6963555186112891285_n

18221698_1183641268431593_8441004060480955491_n

18221718_1183641275098259_253843373759894183_n

18157620_1183641271764926_861015194564500216_n

18199448_1183641361764917_4322052198491650666_n

18157116_1183641358431584_5674396536164170428_n