BURSA’NIN LEZZETLERİ YEMEK YARIŞMASI

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Bursa’nın Lezzetleri Yemek Yarışması’na Taşpakon’a bağlı Marmara Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi Bursa Aşçılar ve Pastacılar Derneği’de destek verdi. Yarışmada en iyi Cevizli Lokum, en iyi Cantık ve en iyi Tahinli Pide mutfak araştırmacısı ve yazar Ömür Akkor ile birlikte üyemiz Burapder üye şeflerinden oluşan jüri üyeleri tarafından seçildi. Bursa’nın meşhur tatlarının yaşatılması maksadıyla düzenlenen yarışmaya toplam 378 kişi başvururken, ön eleme sonrası finalde 145 kişi yarıştı. En iyi Cevizli Lokum’da Melike Odabaşı, en iyi Tahinli Pide’de Fahriye Özkan, en iyi Cantık’da Melahat Akemiş birinci oldular. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Burapder’e, yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederiz.

16299102_1096206490508405_1813845565336442270_n

16386931_1096206533841734_5385048805092358786_n

16425759_1096206550508399_2106585554498785824_n

16195721_1096220763840311_461988599236726216_n