BURSA’NIN LEZZETLERİ YEMEK YARIŞMASI
Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Bursa’nın Lezzetleri Yemek Yarışması’na Taşpakon’a bağlı Marmara Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi Bursa Aşçılar ve Pastacılar Derneği’de destek verdi. Yarışmada en iyi Cevizli Lokum, en iyi Cantık ve en iyi Tahinli Pide mutfak araştırmacısı ve yazar Ömür Akkor ile birlikte üyemiz Burapder üye şeflerinden oluşan jüri üyeleri tarafından seçildi. Bursa’nın meşhur tatlarının yaşatılması maksadıyla düzenlenen yarışmaya toplam 378 kişi başvururken, ön eleme sonrası finalde 145 kişi yarıştı. En iyi Cevizli Lokum’da Melike Odabaşı, en iyi Tahinli Pide’de Fahriye Özkan, en iyi Cantık’da Melahat Akemiş birinci oldular. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Burapder’e, yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederiz.