GASTROMASA’YA GERİ SAYIM BAŞLADI

Üye federasyonlarımız ve derneklerimiz ile Gastromasa Konferansı’nı destekliyor, başta Sn.Gökmen Sözen olmak üzere tüm Foodinlife ailesine tebrik ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. 10 Aralık’ta Taşpakon olarak tam kadro ordayız…

Gastromasa’da yıldızlar 10 Aralik’ta hikayelerini anlatıyor
Bu seneki konsepti “Hikaye” olan Gastromasa Konferansi’nda dünyaca ünlü şefler hikayelerini, tecrübelerini ve fark yaratan bakış açılarını bizlerle paylaşıyor.
2015’te The World’s 50 Best Restaurants tarafından “En iyi Pasta Şefi” seçilen Albert Adria; moleküler gastronominin önde gelen isimlerinden Andoni Luis Aduriz; dünyanın en önemli kadın şeflerinden Elena Arzak; The World’s 50 Best Restaurants listesinin 55. sırasında bulunan Nerua restoranın executive chef’i Josean Alija; Brezilya’nın en önemli steak şeflerinden Andre Lima de Luca; İtalyan mutfağının en önemli zincirlerinden Carluccio’s un kurucusu, şef, televizyon siması Antonio Carluccio; Fransa’nın önemli restoranlarından Regis& Jacques Marcon’un şeflerinden Regis Marcon; Dünyanın en prestijli ödüllerinden The World’s 50 Best Restaurants’ın Güney Doğu Asya temsilcisi Mason Florence; dünya arenasında yer alan, Michelin yıldızlı Türk şefler Serkan Güzelçoban ve Ali Güngörmüş, Bangkok W Hotel’in The House on Sathorn restoranının executive chef’i Fatih Tutak ve Avusturalya’nın en popüler Türk restoranları Efendy ve Anason’un kurucusu ve şefi Somer Sivrioğlu konferansın konuşmacıları arasında yer alıyor. Biletler Biletix’te…