2.OLAĞAN GENEL KURUL TAMAMLANDI

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu 2. Olağan Genel Kurulu 23 Şubat 2020 tarihinde Sheraton Hotel İstabul Ataşehir’de yapıldı. Yoğun delege katılımı ile gerçekleşen Genel Kurul’da detaylı bir sunum yapan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Öner Çulfaz 21 Ocak 2013 tarihinde Aşpafed olarak çıkılan yolda, 6 Şubat 2016 tarihinden itibaren Sn. Gökhan Tufan Başkanlığında bugüne kadar gelen süreçte yapılan işler ve icraatlar hakkında detaylı bilgiler aktardı. Genel Kurul’da Yönetim Kurulu Başkanı, Sn. Öner Çulfaz’a oy birliği ile 3 sene süresince 2023 yılında yapılacak kongreye kadar Konfederasyon Başkanlığı görevine devam etmesi kararı alındı. Sn. Gökhan Tufan’a Taşpakon Onursal Başkanlığı unvanı verildi. Bu süre içinde Hüdaverdi Akgün Asbaşkan, Aytekin Titiz Başkan Yardımcısı, Taner Öztürk Başkan Yardımcısı, Zeynep Ceren Köse Genel Sekreter, Yasin Çalı Sayman, Munir Tanak Akdeniz Federasyon Başkanı, Osman Demirci Marmara Federasyon Başkanı, Recep Güner İç Anadolu Federasyon Başkanı, Ali Geyik Doğu Anadolu Federasyon Başkanı, Fatih Demir Ege Federasyon Başkanı ve Rasim Çakıcı Karadeniz Federasyon Başkanı olarak görev yapacak. Tüm kurullara seçilen tam listeler önümüzdeki günlerde www.taspakon.org.tr resmi web sitesinde yayınlanacaktır. Camiamıza hayırlara vesile olmasını dileriz.

b9dc321c-1f85-48ca-9909-0d54daafbffc

Pin It on Pinterest