ŞANLIURFA’DA TURİZM ATAĞI

Taşpakon’a bağlı, Güneydoğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Şanlıurfa Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Şanlıurfa Turizm Geliştirme Derneği, Harran Üniversitesi Aşçılık MYO ve Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası iş birliği ile, Şanlıurfa’da yöresel mutfaklar ile ilgili 3 gün süren atölye çalışması düzenlenmiştir. Misafir İtalyan Şef Geovani’nin de katılımı ile tertip edilen etkinlik vesilesi ile adı geçen kurumlar Şanlıurfa Turizmi için ortak hareket etme kararı almıştır. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Şapader’e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.

e732fc19-5e00-4e35-8cbc-0fb7b7758412

0e2db196-34e9-4637-9e33-e1c853511680

7ecc9e84-b4bc-4aa6-b1b7-99f1738f68f4

10a195f3-396d-44cb-9b60-554c13c79431

20b04026-99c7-4af4-aa2f-fa508ceab55c

77e861bb-26a0-41ae-b401-17eddc877573

9979a473-9b9b-4470-8410-dc1f1a740567

16296154-2d0b-4da2-a491-10d3699bd459

20869436-a136-48e7-a892-39ea90685ff6

75768224-e762-46be-9623-344f2928202b

cbf70030-1c74-4090-9002-145f6319a42e

X

Pin It on Pinterest

X