TUZ VE ŞEKER KULLANIMI AZALTILMASI : GAZİANTEP

T.C.Sağlık Bakanlığı, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu ve Konfederasyonumuz arasında imza altına alınmış olan “Tuz ve Şeker Kullanımının Azaltılması Protokolü” kapsamında üyemiz Gaziantep Baklavacılar ve Aşçılar Derneği, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile “Tuz ve Şeker Kullanımının Azaltılması Protokolü” kapsamında eğitim verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Gabader’e yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederiz.
59f0f97a-93ff-47a0-b560-83b7a8d4e145
 
e282e385-16c7-4e35-a2c7-cf74bcdc0c14
 
4c7d443b-bd2f-49fd-aa9b-7ab24add8ed5
 
173acb40-3d50-4dcb-b65b-5bdbb267675c
X

Pin It on Pinterest

X