ŞANLIURFA’DA TURİZM ATAĞI
Taşpakon’a bağlı, Güneydoğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Şanlıurfa Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Şanlıurfa Turizm Geliştirme Derneği, Harran Üniversitesi Aşçılık MYO ve Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası iş birliği ile, Şanlıurfa’da yöresel mutfaklar ile ilgili 3 gün süren atölye çalışması düzenlenmiştir. Misafir İtalyan Şef Geovani’nin de katılımı ile tertip edilen etkinlik vesilesi ile adı geçen kurumlar Şanlıurfa Turizmi için ortak hareket etme kararı almıştır. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Şapader’e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.