ŞANLIURFA’DA YÖRESEL LEZZETLER TANITILMAYA DEVAM EDİYOR
Taşpakon’a bağlı Güneydoğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi Şanlıurfa Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından 1.Uluslararası ve 4.Ulusal Kültürlerarası Hemşirelik Kongresi kapsamında, Osman Bey Kampüsü’nde, 22 Ekim 2017 Pazar günü Prof.Dr.Gülbu Tanrıverdi tarafından verilen Hemşirelerde Kültürel Yeterlilik Nasıl Geliştirilir konulu kursun katılımcılarına Şanlıurfa Yöresel Yemekler sunumu yapılmıştır. Taşpakon olarak en önemli misyonlarımızdan biri olan yöresel yemeklerimizin tanıtılması ve tüketiminin arttırılması hususunda ki emeklerinden dolayı üyemiz Şapader’e, yönetimine ve üyelerine ayrıca destek veren Şanlıurfa Valiliği, Şurkav Vakfı, Harran Üniversitesi MYO Aşçılık Bölümü ve Osman bey Kampüsüne teşekkür ederiz.