ŞANLIURFA’DA YÖRESEL LEZZETLER TANITILMAYA DEVAM EDİYOR

Taşpakon’a bağlı Güneydoğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi Şanlıurfa Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından 1.Uluslararası ve 4.Ulusal Kültürlerarası Hemşirelik Kongresi kapsamında, Osman Bey Kampüsü’nde, 22 Ekim 2017 Pazar günü Prof.Dr.Gülbu Tanrıverdi tarafından verilen Hemşirelerde Kültürel Yeterlilik Nasıl Geliştirilir konulu kursun katılımcılarına Şanlıurfa Yöresel Yemekler sunumu yapılmıştır. Taşpakon olarak en önemli misyonlarımızdan biri olan yöresel yemeklerimizin tanıtılması ve tüketiminin arttırılması hususunda ki emeklerinden dolayı üyemiz Şapader’e, yönetimine ve üyelerine ayrıca destek veren Şanlıurfa Valiliği, Şurkav Vakfı, Harran Üniversitesi MYO Aşçılık Bölümü ve Osman bey Kampüsüne teşekkür ederiz.

22815525_1342709999191385_2893906055718939235_n

22852900_1342708879191497_8626834429967774562_n

22815268_1342710112524707_7362406248551962915_n

22729088_1342709192524799_4486352969783642032_n

22729089_1342709879191397_6622211652315866620_n

22730349_1342710039191381_5554113220466657726_n

22780547_1342709822524736_2113088040650257594_n

22780670_1342708849191500_8073602799863505120_n

22788910_1342709039191481_2804286797308403663_n

22789105_1342708942524824_4210377577338338272_n

22814041_1342709705858081_4814987084097831640_n

22814080_1342709669191418_2513724084171101100_n

22814232_1342709912524727_6235779336868585758_n

22815067_1342709799191405_8091063404074108557_n

22815400_1342709972524721_6283812547317583325_n