TAŞPAKON 1. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TAMAMLANDI

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu 1. Olağan Genel Kurulu 6 Şubat 2016 tarihinde Steigenberger İstanbul Maslak Hotel’de yapıldı. Yoğun delege katılımı ile gerçekleşen Genel Kurul’da detaylı bir sunum yapan Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Tufan 21 Ocak 2013 tarihinde Aşpafed olarak çıkılan yolda bugüne kadar gelen süreçte yapılan işler ve icraatlar hakkında detaylı bilgiler aktardı. Genel Kurul’da Yönetim Kurulu Başkanı, Radisson Blu Türkiye Otelleri Ambassador Executive Chef’i Gökhan Tufan’ın oy birliği ile 3 sene süresince 2019 yılında yapılacak kongreye kadar konfederasyon başkanlığı görevine devam etmesi kararı alındı. Sn. Ümit Yüksel’e Taşpakon Onursal Başkanlığı unvanı verildi. Bu süre içinde Ömer Atan Asbaşkan, Selahattin Can Başkan Yardımcısı, Halil Güldemir Başkan Yardımcısı, Doğan Yıldırım Genel Sekreter, Fatih Yılmaz Sayman, Samet Güney Marmara Federasyon Başkanı, Serkan Dursun İçanadolu Federasyon Başkanı, Ali Geyik Doğu Anadolu Federasyon Başkanı, Fuat Arslan Ege-Akdeniz Federasyon Başkanı ve Öner Çulfaz Karadeniz Federasyon Başkanı olarak görev yapacak. Tüm kurullara seçilen tam listeler önümüzdeki günlerde www.taspakon.org.tr resmi web sitesinde ve Taşpakon cep telefonu uygulamasında yayınlanacaktır. Camiamıza hayırlara vesile olmasını dileriz.

TASPAKON-1-OLAGAN-GKTT-9

TASPAKON-1-OLAGAN-GKTT-1