TAŞPAKON EĞİTİMLER SERİSİ: HATAY

 

Taşpakon’a bağlı Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Hatay Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından Expo 2021 gastronomi çatısı altında eğitim gören Antakya Mesleki Teknik Mutfak öğrencilerine teknik doğrama çeşitleri, ana yemek ve dekor çalışması eğitimleri verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Haşpader’e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.

22519642_1335327306596321_8364871085092211010_n

22450131_1335327089929676_7470604827258834102_n

22450145_1335327199929665_6669292728324301749_n

22491665_1335327119929673_3577994053114057565_n

22491699_1335327236596328_1978231989778023031_n

22519620_1335327036596348_4159489716998832572_n

22539709_1335327263262992_5433819440030775108_n

22539870_1335326789929706_5372336689944262321_n

22554944_1335326839929701_8843158305711424389_n