TAŞPAKON YÖNETİM KURULU TOPLANTISI İSTANBUL’DA YAPILDI

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu’na bağlı dernek başkanları, federasyon başkanları ve üst yönetim kadrosunun katılımları ile 2015 yıl sonu yönetim kurulu iştişare toplantısı Unilever Food Solutions sponsorluğunda Radisson Blu Hotel İstanbul Asia’da gerçekleşti. Yüksek sayıda katılım ile gerçekleşen toplantı yönetim kurulu başkanı Gökhan Tufan’ın açılış konuşmasından sonra 2015 yılının değerlendirmesi ile devam etti. Toplantının geniş bir bölümünde Taşpakon’un 2016 yılı ile başlayacak yoğun organizasyon ajandası üzerinde fikir alışverişinde ve istişarelerde bulunuldu. 2016 yılında tahmini 20 ülkenin katılımı ile İstanbul’da gerçekleşecek 1.Dünya Helal Gıda Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası, 3 büyük fuarda tahmini 250 metrekarelik alanlar üzerinde organize edilecek Yöresel Lezzetler Buluşmaları, 6 farklı vilayette yapılacak 6 yarışma, Engelsiz Dünya Platformu ile organize edilecek birçok faaliyet ve eğitimde işbirliği protokolü çerçevesinde lise düzeyi aşçılık ve pastacılık eğitimi veren okullar ile yapılacak temaslar üzerinde konuşuldu.

Toplantıda Taşpakon’un partner kuruluşu Türkiye’de izinle faaliyet gösteren tek uluslararası STK Euro-Toques Türkiye Başkanı Ömer Esen’de hazır bulundu. Taşpakon ve Avrupa Aşçılar Birliği işbirliği ile 2016 yılında beraber yapılacak projeler hakkında Taşpakon Yönetim kurulu bilgilendirildi. Bu vesile ile Taşpakon olarak 2015 yıl sonu istişare toplantımıza sponsor olarak bizi destekleyen Unilever Food Solutions’a teşekkür ederiz.

Taspakon-Yonetim-KTIY-1

Taspakon-Yonetim-KTIY-2