TUZ VE ŞEKER KULLANIMI AZALTILMASI : ADANA

T.C.Sağlık Bakanlığı, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu ve Konfederasyonumuz arasında imza altına alınmış olan “Tuz ve Şeker Kullanımının Azaltılması Protokolü” kapsamında üyemiz Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından Adana Vali Yardımcısı Sn. Huriye Küpeli Kan’ın, katılımıyla “Tuz ve Şeker Kullanımının Azaltılması Protokolü’ne” uyan ve değerlendirmede belge almaya hak kazanan İşletmelere belgeleri takdim edildi. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Adapader’e yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederiz.

0b154ab5-197b-4dfa-aee5-bc5a050a50c8

04e835b6-e8ee-42a7-b3ca-a18289ecef66

9e3d3aaf-fdf1-4892-bdab-d73d24ee755a

297e938c-771b-445e-9328-160d3694b3cb

b5ca911c-2c9a-40c5-ad23-766dbcd04e1e

d481f7b4-207f-401b-a78b-db7e961ea5d0

ff08fcc8-b383-4181-8834-e96ea5e6c13d