TUZ VE ŞEKER KULLANIMI AZALTILMASI : İSTANBUL

T.C.Sağlık Bakanlığı, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu ve Konfederasyonumuz arasında imza altına alınmış olan “Tuz ve Şeker Kullanımının Azaltılması Protokolü” kapsamında üyemiz İstanbul Aşçılar ve Pastacılar Derneği, As Başkanımız Sn. Öner Çulfaz’ın katılımıyla İstanbul Radisson Blu Bosphorus Hotel’de  “Tuz ve Şeker Kullanımının Azaltılması Protokolü” kapsamında eğitim verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz İsapder’e yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederiz.

8cd4671d-bd76-4554-9945-a5ec3841305b

9f9c9f28-4033-4ed3-93a3-f7ecba873e96

48c4b3d4-356f-44c8-82ac-6aeaa9183377

178de1db-034b-45b4-8e01-a026e1f3abd3

62560861-f06e-464f-ac22-1a709985f1b3

cc42949f-8146-44a6-af8f-c2294a431c2d

e05f1efd-db78-4a5b-b4d3-c0aae395c467